AquaChek® Copper 3 in 1

33,23

Koper-ionen teststrips

Test voor 3 belangrijke chemicaliën binnen enkele seconden:

  • Koper-ionen
  • pH
  • Totale Alkaliniteit

AquaChek® Copper 3 in 1 teststrips zijn ontworpen voor gebruik met minerale zuiverings- of koperionisatie-systemen. Dompel eenvoudig een teststrip in uw zwembad- of spa-water en vergelijk met de kleurenkaart om te controleren of de waarden binnen het juiste bereik zijn.

Verkrijg 3 belangrijke testresultaten in slechts één dip! AquaChek® Copper 3-in-1 meet ook pH en Totale Alkaliniteit niveaus die beschermen tegen vorming van lastige kalkaanslag en/of corrosie die kan optreden bij plotselinge veranderingen in de pH van uw water. Behoud van een de juiste waarden zal helpen ervoor te zorgen dat bacteriën en andere verontreinigingen worden geëlimineerd, waardoor het spa water schoon en gezond blijft.

Om uw spa-water schoon en gezond te houden, test u best voor en na elk gebruik! Voor zwembaden test u best minimaal twee keer per week aan elk uiteinde. Het is tevens aan te raden om uw testresultaten steeds op te schrijven, zodat u veranderingen in de testresultaten gemakkelijker kunt waarnemen.

Categorie:

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Heeft u een vraag?