AquaFinesse™ Pool

88,27

AquaFinesse™ Pool

Complete waterbehandelingset voor zwembaden.

Zwembad wateronderhoud

Het onderhoud van een zwembad kan gecompliceerd zijn. Het balanceren van de pH-waarde, de alkaliniteit en het chloorgehalte is voor de meeste eigenaars van een zwembad een lastig karwei.
Met één simpele wekelijkse behandeling zorgt AquaFinesse™ Pool voor:

  • Kristalhelder, schoon water
  • Een zachte behandeling, zelfs voor de meest gevoelige huid
  • Nooit meer slijmerige wanden of kalkafzetting
  • Gebruik van benodigde chemicaliën tot wel 70% lager

Hoe schoon is uw zwembad?

Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van de gezondheid van hen die ons dierbaar zijn of ten koste van onze kwetsbare natuur? Het gebruik van conventionele chemicaliën zoals chloor of broom in uw zwembad veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor uw huid, ogen en ademhaling en zelfs uw zwembad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat u meerdere keren per dag metingen moet doen en eventueel de waarden moet aanpassen. En zelfs na al die moeite………….

Is uw zwembad echt zo schoon als u denkt?

Nee! Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, een slijmerige substantie die zich onzichtbaar verschuilt op elk oppervlak van uw zwembad waaronder de wanden, de ladders, het pleisterwerk, de bekleding, de skimmermanden, de pompen en vooral in de leidingen! Heeft u wel eens de glibberige wanden gevoeld?

Dat is nu een biofilm!

Al vele jaren weten wetenschappers dat bacteriën om te kunnen gedijen een laag slijm vormen die dient als bescherming, voedingsbodem en broedplaats. Deze laag slijm wordt na verloop van tijd steeds dikker waardoor allerlei ernstige bijkomende problemen ontstaan. Zelfs hoge doseringen chloor of broom zijn dan alleen in staat om de bacteriën in de buitenste laag van de biofilm te doden waardoor de bacteriën dieper in de biofilm zich ongestoord verder kunnen vermeerderen. In de zichtbare wereld zou u een biofilm kunnen vergelijken met een koraalrif. Een koraalrif dient immers ook als een bescherming van de voedselbodem en broedplaats van de planten en dieren die er leven. Maar daar houdt de overeenkomst ook op omdat een koraalrif zeer kwetsbaar is, terwijl een biofilm zeer weerbaar is en extreem moeilijk kan worden verwijderd. Feit: Wist u dat 99% van alle bacteriën leeft in een biofilm. Slechts 1% leeft daadwerkelijk in het water en alleen deze zogenoemde 'vrij rondzwevende' bacteriën kunnen wij met traditionele ontsmettingsmiddelen zoals chloor of bromine doden!!

Daarvoor is er nu AquaFinesse™ Pool

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is! Zelfs kalk, de notoire vernietiger van een zwembaduitrusting, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse™ Pool.

De pure waterervaring

Gebruik AquaFinesse™ Pool in combinatie met chloor, broom of een ander oxidatiemiddel. Geschikt voor alle typen zwembaden en filters.

Inhoud:

  • 30 Aquafinesse™ Pool tabletten
  • Dispenser
Categorie:

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Open chat
Heeft u een vraag?