Aanbieding!

Balboa GS500 + 2-spd 2,0hp Pump uitbouw pakket Artikelnr.: SP-50220

4.410,45

Categorie:

Beschrijving

Aard van het product: Compleet Skid Pack
Merk en model: Balboa ™ GS500 schakelkast met Balboa ™ VL200 bovenzijde controle. Waterway ™ 56f 2spd 2PK (2×2) pomp.   50sq ft in-line filter.
Control Box Vermogen: Volts: 230vac
Hz: 50
KW: 3
Control Box Specificatie: Pomp 1: Enkele of dubbele snelheid van de pomp + circulatiepomp indien nodig Air Blower: N / A Heater: x 1 (3KW) Ozon: x 1 Light: x1 12 volt Radio, TV / AV: Point beschikbaar
Compatibel met: Dit alles in een kit kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, vooral voor gebruik in een aparte technische ruimte. Kan worden gebruikt voor zelf te bouwen projecten of semi commerciële toepassing. Dit zal de werking van de pomp te bewerkstelligen.

Aansluitingen: 2 x 2 “aansluitingen, 1 voor zuig-en een voor de terugkeer naar de jets.
Afmetingen van Gebouwd Kid (ongeveer): (L) x 850mm (D) x 500mm (H) 600mm.
Afmetingen van de bovenkant: 110mm x 40mm
Bovenzijde knoppen: JETS, TEMP en LICHT
onderdelen : 1 x Controle-eenheid en de bovenzijde controle met kabel set, 1 x in-line filter assemblage, 1 x 2spd pomp, 1 x sanitair zoals op de foto en 1 x Skid pan. Foto toont Ozon unit aan de achterkant van de Balboa besturing, maar niet inbegrepen in de prijs, dit is een optie en kan afzonderlijk worden aangeschaft (zie gerelateerde artikelen).
Vergadering merkt: De punten zullen niet gemonteerd, maar met alle leidingen op maat gesneden te komen zoals in de afbeelding. Eenvoudige stapsgewijze fotografische montage-instructies meegeleverd samen met Balboa technische handleidingen. Skid montagetijd voor 1 persoon ca. 1 uur 30 minuten als het doet voor de eerste keer of rond 1 uur als je het al eerder hebt gedaan.
Aanvullende opmerkingen:
De M7 technologie betekent dat u niet hoeft te sensoren en stromingsschakelaars gaan terug in de kuip hebben als alles is gedaan in de kant van de schakelkast met 2 sensoren.

* GRATIS KABEL PACK * dit is inclusief …
1 x 4-pins kabel (2 snelheden pomp)
1 x 3-pins kabel (1 speed pomp, ventilator of ozon)
1 x 2-pins kabel (Spa licht)
Als uw systeem een circulatiepomp evenals een aparte boost pomp moet u nog eens 1 x 3-pins kabel te kopen. . Eventuele vragen kunt u vragen.

Heeft u een vraag?