Aanbieding!

New Spa Eclipse Ozone by DEL ozonator met 50-70 mg uitstoot voor grote bubbelbad’s 1600 tot 2500 liter

372,34

Categorie:

Beschrijving

Aard van het product: Ozon Generator
Merk en Model: Next generation of Generation 2, Spa Eclipse met universele spanning detectie.
Vermogen: Volt: 230 (aanpasbaar aan alle spanningen met automatische detectie) Hz: 50
Hoe het werkt:

Deze ozon gebruikt geavanceerde Plasma Gap technologie met 99.99% van de micro-organismen die gewoonlijk worden aangetroffen in een warm bad doodt. De nieuwe Dell Eclipse kan tweemaal zoveel ozon als het vorige model  genereren ( tussen 50-70 mg / uur af) met een betrouwbare en consistente ozonoutput.
Compatibel met: Dit apparaat kan op vrijwel elke Hot Tub worden uitgerust. Kan gebruikt worden met

Spaform, Aegean, Leisurerite, Leisure Bay, Hotspring, Sundance, markies, Master Spa, Signature, Zuidwest Spas, Hydrospa, Hydropool, QCA, zonsondergang, zonsopgang, Sunbelt, Beachcomber, LA Spas, Dimension 1, Saratoga, Emerald Spa, Sapphire Spas en meer …
Verbindingen / Bevestigingen: Meestal schroeven om rechtop zo hoog als het kan gaan. Wij adviseren dat er een dubbel lucht lus met een terugslagklep (inbegrepen) tot water dat terug te stoppen door middel van zou moeten zijn. De Ozon pijp is duidelijk en kan meestal invoegen in een 3/8 inch luchtleiding aangesloten op uw venturi systeem, zal deze fit te duwen naar de Ozone-eenheid. De ozon wordt geleverd met een 3-draads 4-polige AMP stekker, maar kan gemakkelijk worden verwisseld met de originele kabel of door de adapter in de hieronder indien nodig.
Afmetingen: Lengte: 125mm Breedte: 85mm Diepte: 60mm

Heeft u een vraag?