Spa Pure Fill

69,88

 

Elimineert calcium uit het leidingwater voordat het in uw spa komt.

Merk:   Spa Line

 

Lengte:   19,00 cm

Diameter:   18,30 cm

 

Beschrijving

 

Geen kalkaanslag meer – geen hard water meer in de spa. Het gebruik van de Spa Pure Fill is als het vullen van uw spa met zuiver natuurlijk gebotteld water!

De Spa Pure Fill pre-filter gebruikt ionenwisselaarharsen in de filter om calcium en magnesium om te zetten in natrium door middel van ionenuitwisseling. Na dit process heeft uw water dezelfde kwaliteit als mineraalwater.

Dit proces zorgt ervoor dat de kalk niet kan hechten aan apparatuur of oppervlakken en produceert tevens zacht water. Dit is zeer gunstig, omdat kalkafzettingen zeer schadelijk zijn voor het oppervlak en de interne onderdelen van de spa en vaak oncomfortabel voor de spa gebruiker.

Dit is een herbruikbaar filter. Om de effectiviteit te behouden, ververs het filter door deze na gebruik te vullen met een zoutoplossing (verdund zout water), en ervoor te zorgen dat de waterdichte doppen terug op het filter worden geplaatst.

Vooral effectief in gebieden met hard water. De Spa Pure Fill kan samen met alle conventionele water behandelingen gebruikt worden.

Het kan niet eenvoudiger, de Spa Pure Fill past op een tuinslang en filtert het calcium uit het water als het door het filter loopt bij het vullen van de spa. De Spa Pure Fill is effectief voor 6-8 spa vullingen (gemiddeld 250 liter per vulling) voor maximaal 2 jaar.

Het gebruik van de Spa Pure Fill is niet hetzelfde als het gebruik van een waterontharder – deze pre-filter de-ioniseert de calcium em maakt deze daarmee onschadelijk voor uw systeem.

 

  • No more chalky or flaky deposits in the hot tub
  • Geen schadelijke kalkaanslag meer die het filterpatroon verstopt
  • Geen vorming van kalkaanslag meer die het verwarmingselement kan aantasten
  • Lager gebruik van wateronthardingsproducten

Extra informatie

Afmetingen:

Lengte: 19,00 cm
Diameter: 18,30 cm

Heeft u een vraag?