Beschrijving

Balboa Ultrazone Ozonator

De Balboa Corona ozonator is misschien wel de meest gebruikte ozonator in alle spa’s. Een Balboa ozonator zorgt er voor dat je minder chloor hoeft te gebruiken in je spa. Een ozonator moet je iedere 2 jaar vervangen om de werking te kunnen garanderen en te kunnen blijven genieten van helder en sprankelend spa water. En doordat je minder chloor nodig hebt, zul je ook minder last hebben van rode ogen of lichte huiduitslag.

# Origineel Balboa #

 

Je hoeft niet verder te kijken! Bij Spatotaal is deze Ozonator absoluut de goedkoopste in Nederland…

Elders € 199,- en zolang de actie loopt slechts €178,95, 

 

De Spa Ozonator is een apparaat dat met behulp van een een CD-chip ozongas aanmaakt. Dit gas wordt gebruikt om bacteriën en micro-organismen in het water te verwijderen. Ozon is het snelst werkende desinfectie- en oxidatiemiddel voor badwater. Met ozon behandeld water is sprankelend helder, absoluut reukloos en een weldaad om in te verblijven. Indien u de ozonator goed gebruikt, kunt u de concentratie chloor die in het water zit tot een minimum beperken.

 

Eigenschappen:

– Helder en zuiver water
– Uitstekende aanvulling op waterbehandelingsproducten zoals chloor
– Doodt potentiële ziekteverwekkers
– Milieuvriendelijk
– Let op 230 volt  ( wij bieden ook een 12 volt aan in ons assortiment enkel deze komen zelden voor)

Length: 160mm
Width: 130mm
Depth: 70mm

Dit apparaat kan op vrijwel elke Hot Tub worden uitgerust met een aanzuig systeem ook wel venturi systeem.

Dit apparaat vervangt de oudere stijl UV cilinder unit, deze nieuwste versie vervangt ook de vorige versie, waar u in staat om de chip te vervangen.

Kan gebruikt worden met: SPAFORM, Aegean, Leisurerite, Leisure Bay, Hotspring, Sundance, Marquis, Master Spa, Signature, Southwest Spas, hydrospa, Hydropool, QCA, zonsondergang, zonsopgang, Sunbelt, Beachcoomber, LA Spas, Dimension 1, Saratoga, Emerald Spa, Sapphire Spa’s  Coast spa’s Hotspring , Sunrise spa’s , Sunspa en nog veel meer.

Extra informatie

Afmetingen:

Lengte: 160 mm
Breedte: 130 mm
Diepte: 70 mm

Heeft u een vraag?