Caldera Spa Martinique

Zeer exclusieve Caldera Spa bubbelbad type Martinique voor 5 personen.

 

Deze luxe spa kost nieuw €11.950,- en nu als gebruikte spa slechts:

€ 8.950,-

Volledig ontspannen is het sleutelwoord bij de Caldera Martinique. De compacte spa biedt plaats voor 5 volwassenen. Met een grootte van 213 bij 165 centimeter en wel 31 hydromassage jets kan iedereen die in de buitenspa zit heerlijk ontspannen. Deze whirlpool heeft een verlichtingssysteem die in verschillende kleur ingesteld kan worden via het display.

Deze Caldera Martinique heeft geen muziekinstallatie. Wilt u dit wel? Dan is deze optie verkrijgbaar als u kiest voor een nieuwe Caldera Martinique. De Caldera Martinique is uitgerust met een eenvoudig display, waarop u snel de juiste functie kunt vinden en selecteren.

Dit Caldera Martinique showroommodel is verkrijgbaar wordt geleverd in Teak / White Pearl . Bekijk hieronder welke combinaties er mogelijk zijn, wanneer u voor de 2019 uitvoering kiest.

Wilt u deze gebruikte spa in onze showroom komen bekijken?

Wij zijn 7 dagen per week geopend, ook in de avonden maar alleen op afspraak.

Bel ons direct om een afspraak te maken.

Specificatie Caldera Spa Jacuzzi

website leverancier

Energieverbruik per maand: 120 kWh

 

De Caldera Martinique verbruikt per maand slechts 120 kWh. Bij het ontwerp wordt er veel rekening gehouden met het zo laag mogelijk houden van het energieverbruik. Hierbij wordt er uitgegaan van een spa die 24 uur per dag en 7 dagen per week aanstaat.

Ter vergelijking: een Chinese spa verbruikt ongeveer 4 keer meer stroom per maand.

Extreem laag geluidsniveau

 

Het geluidsniveau van de Caldera Martinique is laag, zodat u optimaal kunt genieten. Wanneer de spa in filterstand staat, is deze nauwelijks te horen. Wanneer u gebruik maakt van de jets, wordt het geluidsniveau wat hoger, maar het voert nooit de boventoon.

De omkasting is zo ontworpen, dat het een geluiddempende werking heeft. Ook de materialen achter de omkasting vangen trillingen op die ontstaan door de jets, zodat het geluidsniveau zo laag mogelijk blijft.

Gebruikte Spa kopen

Hieronder vindt u alle gebruikte spa's welke beschikbaar zijn voor de verkoop.
bekijk aanbod
Heeft u een vraag?