Four Winds Spa Caribbean

Deze Four Winds Spa is extra ruim en diep met enorme massage kracht

 

Deze luxe spa kost nieuw €14.999,- nu als occasion voor

€ 4.500,-

De 5-persoons Four Winds Spa Caribbean is voorzien van de meeste jets beschikbaar uit het assortiment; 84 Max Pro jets. De combinatie van deze jets met de 3 krachtige pompen en extra 2 massagers maakt deze spa één van de beste spas uit het topsegment.

De Four Winds Spa Caribbean is een uitstekende spa. Ruim en comfortabel met veel massage mogelijkheden. De master massagestralen en de nek stimulators zijn altijd populair. De spa beschikt ook over een instapmogelijkheid voor extra veiligheid, dat tevens functioneert als een cooldown zitplaats.

De royale beenruimte biedt fantastische comfort voor 5 personen. De spa is een krachtige Amerikaanse spa, uitgerust met 3 pompen, 84 jets en 2 master massagers. De Caribbean is een prachtige optie voor degenen die graag willen ontspannen met dierbaren in uitzonderlijke kwaliteit, comfort en stijl.

Deze occasion wordt u aangeboden inclusief:

  • Nieuwe cover / afdekking t.w.v 680,-

Technische Specificaties:

Afmeting: 231 cm x 231 cm x 94 cm

 

  • Ozonator voor Chrystal helder water
  • 86 jets

Zitplaatsen: 5 volwassenen

 

  • 3 pompen
  • Full foam Isolatie

Because Quality is the Deciding Factor...

Heeft u een vraag?

 

Over een van onze producten? Of wilt u graag advies omtrent het onderhoud van uw spa of jacuzzi? Of wilt u gelijk een afspraak maken voor een reparatie of reiniging van uw spa of jacuzzi?

Gebruik het contactformulier of bel ons direct!

 

06 – 1541 5079